Панорамен полет с парапланер пакет “България”

Добавен в ваучер за полет, Новини | Коментарите са изключени

Полет с парапланер ВитошаПанорамният полет с парапланер е подходящ подарък за всеки, това е най- често купуваният подарък за всички повод, рождени дни, именни дни, сватби или само изненада подарък на добър приятел или близък човек.

Ваучерът за подарък панорамен полет с парапланер пакет “България” се отнася за един човек и е с валидност 12 месеца от датата на издаването му за всички стандартни места за летене. Този пакет позволява изпълнението на панорамен полет от: Витоша, Сопот, Сливен, Бургас, Шумен, Албена и с.Толола до Балчик. 

Полетите са с обучителен характер и имат за цел популяризирането на спорта парапланеризъм.

Допълнителна информация и Поръчка

Подаръчен пакет “Панорамен полет с парапланер пакет България“ включва:

  1. Луксозен ваучер за Панорамен тандемен полет с парапланер от валиден 12 месеца за всички стандартни места за летене с тандемен парапланер.
  2. Подарък от нас.
  3. Допълнително описание към полета.
  4. Подаръчна луксозна кутия за ваучера.
  5. Подаръчна торбичка.

Ако желаете да добавите видео и снимки към полета, може да изберете от падащото меню на допълнителни услуги „Видео и снимки“ във формата за поръчки тук.

Видеото и снимките се правят от пилота по време на полета. Всички пилоти използват най-модерните камери за спорт GoPro. Притежателя на подаръчният пакет получават 20-50бр. снимки и 1-3 минути необработен видео клип с HD, Full HD или Ultra HD качество.

Описание на продукта: Времетраенето на полета е между 20-30 минути. Излита се от мястото, определено за старт и се лети около него, като се правят малки разходки от 1-2 километра. Набира се височина чрез топлите въздушни течения наречени термики. Целта е да се достигне максимална височина за деня, в зависимост от метеорологичните условия. Следва кацане на избрано от тандемният пилот място. При подходящи условия може да се кацне и на старта.

Кой може да се вози на двуместен парапланер? На практика няма ограничения за възраст и предварителна физическа подготовка. С нас са летели пасажери на възраст от 5 до 65 години. Лица под 40 кг. и над 100 кг. е необходимо да уведомят  при резервацията.

Нужно ли е физическо усилие за панорамен полет с парапланер? Излитането става само с няколко крачки.

Резервация на полет? Нужна е предварителна резервация-3 дни преди избраната дата за изпълнение на тел.: 0988827193 или на e-mail: office@fly-academy.com . Необходимo е да ни кажете номера на ваучера, вида на полета и имената на ползвателя.

Полета пакет България се  изпълнява от: София – Витоша, Сопот, Сливен, Бургас, Албена и Шумен.

Може да следите обявените места и дата са изпълнение във фейсбук страниците ни: Club Fly Academy и Летете с нас

Какво е необходимо?  Топло яке, дълги панталони и обувки за планина.

Подаръчен пакет Клуб Флай АкадемиПолучавате подаръчния пакет в подаръчна торбичка подходяща за всеки повод, която ще демонстрира елегантност, изисканост и специалното Ви отношение към съответния човек.  Така вашия подарък е напълно завършен и готов за поднасяне.

*Полетите се провеждат от лицензирани тандемни пилоти на Сдружение „Флай Академи – Сливен”;
*Преди всеки полет пилотът провежда с пасажера предполетен инструктаж, на който се разглеждат различни въпроси от принципите на полета, управлението на парапланера и мерките за безопасност при изпълнение на полети.

За допълнителна информация и поръчка: 0988827193 или office@fly-academy.com