Подарък талон с отстъпка -50% при настаняване в Комплекс Трагата гр.Сопот

Добавен в Новини | няма коментари

Уважаеми пасажери и членове на Клуб Флай Академи,DSC_0215(Custom)

Вие получавате подарък талон -50% намаление от стандартните цени при настаняване в двойна стая в Комплекс Трагата гр. Сопот.

Къщата за гости разполага с 5 луксозно обзаведени двойни стаи, три от които са със спални, а две с по две отделни легла, и 2 апартамента.

Всички стаи са оборудвани с просторни баня и тоалетна, климатици, LCD телевизори и кът за сядане. Апартаментите се състоят от спалня и всекидневна с оборудвана малка кухня, с вградени всички необходими електрически уреди и прибори, и две допълнителни легла.

DSC_0123(Custom)

Ако вече притежавате ваучер от подаръчните пакети на Флай Академи, моля да ни пишете на office@fly-academy.com или на лично съобщение във Фейсбук. Необходим ни е номера на ваучера и дата на издаване. Ние ще Ви изпратим в електронен вид подарък талон с отстъпка от -50% от стандартната цена при настаняване в двойна стая в Комплекс Трагата гр. Сопот.

logo_BG

ОБЩИ УСЛОВИЯ

1.Гостите се настаняват след 14 ч. и освобождават стаята до 12 ч. на следващия ден. В цената са включени ДДС и туристически данък.

2. Талонът за отстъпка е валиден еднократно, нужно е да го разпечатате и представите на рецепцията преди настаняване.

3. Талонът съдържа уникален номер отговарящ на номера на ваучера, дата и година.DSC_0245(Custom)

КЪЩА ЗА ГОСТИ

Адрес: 4339 местност Трагата, гр.Сопот, България.

Телефон за връзка: +359 888518956 Наташа Шикова

Електронна поща: reservations@sopot-winery.com

GPS: Географска ширина: 42.640392 Географска дължина: 24.752244

http://www.sopot-winery.bg/

DSC_0226-(Custom) DSC_0261(Custom) DSC_0219(Custom) DSC_0112(Custom) DSC_0119(Custom) winery_sopot_2(Custom) winery_sopot_3(Custom) Rashta_za_gosti(Custom) Historic_Reference IMG_1229(Custom) winery_sopot_7(Custom)

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>