Подарък талон с отстъпка при настаняване в гр.Сопот

Добавен в График и новини | няма коментари

Уважаеми пасажери и членове на Клуб Флай Академи,
Вие получавате подарък талон -50% намаление от стандартните цени при настаняване в двойна стая в Комплекс Трагата гр. Сопот.

Къщата за гости разполага с 5 луксозно обзаведени двойни стаи, три от които са със спални, а две с по две отделни легла, и 2 апартамента.Всички стаи са оборудвани с просторни баня и тоалетна, климатици, LCD телевизори и кът за сядане. Апартаментите се състоят от спалня и всекидневна с оборудвана малка кухня, с вградени всички необходими електрически уреди и прибори, и две допълнителни легла.

Ако вече притежавате ваучер от подаръчните пакети на Флай Академи, моля да ни пишете на office@fly-academy.com или на лично съобщение във Фейсбук. Необходим ни е номера на ваучера и дата на издаване. Ние ще Ви изпратим в електронен вид подарък талон с отстъпка от -50% от стандартната цена при настаняване в двойна стая в Комплекс Трагата гр. Сопот.

logo_BG

ОБЩИ УСЛОВИЯ

  • Гостите се настаняват след 14 ч. и освобождават стаята до 12 ч. на следващия ден. В цената са включени ДДС и туристически данък.
  •  Талонът за отстъпка е валиден еднократно, нужно е да го разпечатате и представите на рецепцията преди настаняване.
  • Талонът съдържа уникален номер отговарящ на номера на ваучера, дата и година.

КЪЩА ЗА ГОСТИ СОПОТ
Адрес: 4339 местност Трагата, гр.Сопот, България.

http://www.sopot-winery.bg/

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>