Полет за двама “Панорама” с парапланери

Добавен в ваучер за полет | няма коментари

Уникален подарък, ние Ви го предлагаме във вид на подаръчен пакет:

Полет за двамаНедстандартен сватбен подарък за младоженци с приключенски дух, както и за двойки, които обичат да споделят силни емоции и нови изживявания. Уникалното в този пакет е възможността за едновременно излитане с два тандемни парапланера, управлявани от сертифицирани инструктори, след което заедно се отправят на кратка обиколка из околността и се наслаждават на красивите гледки от птичи поглед.

Ваучера е с валидност 12 месеца от датата на издаване.

Най-популярните места за изпълнението на полет с парапланер в тандем с инструктор са: Витоша, Сопот, Сливен, Шумен, Албена, с.Топола до Балчик.

Подръчният пакет включва:

  • Ваучер за полет с парапланер полет за двама “Панорама”, където са изписани имената на двамата ползватели, на допълнителна бланка се изписва пожеланието към тях.
  • Подарък от Нас.
  • Допълнително описание към ваучера, което разяснява какво точно са получили :) .
  • Подаръчна кутия или красив плик
  • Стилна подаръчна торбичка.
Допълнителна информация и Поръчка
  • Получавате подаръчния пакет в подаръчна торбичка подходяща за всеки повод, която ще демонстрира елегантност, изисканост и специалното Ви отношение към съответния човек. Така вашия подарък е напълно завършен и готов за поднасяне.

Подаръчен пакет

ЗАБЕЛЕЖКА: В месеците Юли, Август и Септември може да има забавяне при обработката на поръчката.

*Полетите се провеждат от лицензирани тандемни пилоти на Сдружение „Флай Академи – Сливен”.
*Преди всеки полет пилотът провежда с пасажера предполетен инструктаж, на който се разглеждат различни въпроси от принципите на полета, управлението на парапланера и мерките за безопасност при изпълнение на полети.

За допълнителна информация и поръчка: 0988827193 или office@fly-academy.com

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>