Полет с парапланер в тандем “Прелет”

Добавен в ваучер за полет, Новини | Коментарите са изключени

 • Продължителността на полета е около 1 час.
 • Подходящи месеци за изпълнение от май до октомври.
 • Подходящи места за изпълнение – Витоша, Сопот и Сливен.
 • Ваучера е с валидност 12 месеца.
 • Безплатна доставка до офис на Еконт.
 • Талон с -50%  намаление при настаняване в комплекс Трагата гр.Сопот.
 • Получавате подаръчния пакет в подаръчна торбичка подходяща за всеки повод, която ще демонстрира елегантност, изисканост и специалното Ви отношение към съответния човек. Така вашия подарък е напълно завършен и готов за подаряване.
Поръчка

 

 

Подаръчният пакет „Прелет с парапланер“ валидност 12 месеца от датата на издаване включва: Подаръчен пакет Клуб Флай Академи

 1. Луксозен ваучер за „Прелет с парапланер“.
 2. Подарък от нас.
 3. Допълнително описание с информация към ваучера.
 4. Луксозна подаръчна кутия.
 5. Опаковъчна подаръчна торбичка.

Получавате подаръчния пакет в луксозна опаковка, подходяща за всеки повод, която ще демонстрира елегантност, изисканост и специалното Ви отношение към съответния човек. Така вашия подарък е напълно завършен и готов за поднасяне.
Ако желаете да добавите видео и снимки към полета, може да избере от падащото меню на допълнителни услуги „Видео и фото заснемане“. Видеото и снимките се правят от пилота по време на полета. Всички пилоти използват най-модерните камери за спорт GoPro. Притежателят на подаръчния пакет получава минимално 20-50 броя снимки и 1-3 минути видеоклип HD, Full HD или Ultra HD качество.

Описание на продукта:

Времетраенето на полета е от 40 до 60 минути в зависимост от метеорологичните условия.Излита се от мястото, определено за старт, набира се височина 500–1000 метра над старта (при възможност и повече).Най- подходящи условия за изпълнението на такъв вид полет с парапланер са стартовете, разположени на южните склонове на Стара Планина – ЗлатицаБеклемето (прохода Троян -Кърнаре)Сопот (снимки), Бузлуджа, Сливен местността Синилка и естествено София–Витоша, в месеците от май до октомври.

На 2000 м.н.в. над Сопот.Полет с парапланер представлява разходка от 10-15 до 30 километра в зависимост от метеорологичните условия, в която Вие имате възможност да се наслаждавате на  панорамните гледки от птичи поглед. Например при излитане от старта на Сопот (1400 метра надморска височина), се набира максимална височина за деня, виждат се  хижа Незабравка, която е разположена на 1650м н.в., хижа Добрила – 1800м н.в., вр. Добрила, вр. Купена,  вр. Левски 2189м н.в. Прелита се над красивото Карловско дере, където са хижите Хубавец, Балкански рози, Левски. При добри условия за полет с парапланер следва летене над  красивата местност Равнец, над хижа Равнец. Вижда се най-високия връх на Стара Планина – вр. Ботев 2376м н.в.. След красивата гледка от птичи поглед следва връщане обратно към град Сопот и кацане на поляната на долна лифтова станция.

Кой може да се вози на двуместен парапланер? На практика няма ограничения за възраст и години. С нас са летели пасажери от 6 до 75-годишна възраст.

Къде и кога се осъществяват полетите?  Най-добрите места за този тип полети са Сопот, Сливен, София и Шумен. Подходящи са месеците от май до октомври.

ЗА РЕЗЕРВИРАНЕ НА ПОЛЕТ Е НУЖНО ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС 3 ДНИ ПРЕДИ ЖЕЛАНАТА ОТ ВАС ДАТА НА ТЕЛ. 0988 827 193 или office@fly-academy.com. Ваучерът е с валидност 12 месеца от датата на издаване.

Какво е препоръчително да имате?

Спортни обувки /маратонки/, ветроустойчиво яке, дълги панталони, слънчеви очила, може да снимате със собствен фотоапарат или камера.

* Полетите се провеждат от квалифицирани тандемни пилоти на Сдружение „Флай Академи – Сливен”;

* Преди всеки полет пилотът провежда на пасажера предполетен инструктаж, на който се разглеждат различни въпроси от принципите на полета, управлението на парапланера и мерките за безопасност при изпълнение на полети.

Всички подаръчни пакети са с валидност 12 месеца от датата на издаване.

За допълнителна информация и поръчка: 0988827193 или office@fly-academy.com