Начало2023-03-12T19:00:46+02:00

Лети Високо

Мечтай смело

Слушай сърцето си

Два тандемни парапланера са във въздуха, есенно време пейзажа и нивите са жълти
ИЗБЕРИ НАЙ-ДОБРОТО

ЗАКУПИ ВАУЧЕР ЗА ЛЕТЕНЕ

Избери перфектното място за ново приключение в небето. Вземи ваучер за полет с парапланер за себе си или приятел.

Три парапланера във въздуха летят един до друг на залез слънце.
ВЕЧЕ ИМАШ ВАУЧЕР?

ЗАПАЗИ ДАТА ЗА ПОЛЕТ

Ако вече имаш ваучер, избери и запази в календара ни желаната от теб дата. И ние ще потвърдим в зависимост от прогнозата 24ч преди по-рано.

Излитане с парапланер. Момента в който парапланера е най- главата на парапланериста. Той се е навел с гърдите към земята и натоварва крилото за да излети. От едната страна му помага друг човек като го държи за едната презрамка на сбруята.
СТАНИ ПРОФЕСИОНАЛИСТ

АКАДЕМИЯ ЗА ПАРАПЛАНЕРИСТИ

Научи се да летиш свободно и безопасно с парапланер. Запиши обучение с професионалните ни инструктори.

ДА ПОЛЕТИШ КАТО ПТИЦА

Летенето с парапланер е изживяване, което е невъзможно да се опише с думи. Вятъра отвежда крилото в небето, а вие се наслаждавате на чувството за сила и свобода… Няма много неща, които да са по-вълнуващи от това, да изпиташ свободата на полета на птиците и през техния поглед да видиш света около теб.

ТОП ИНСТРУКТОРИ

Инструкторите във Fly Academy имат дългогодишен опит в парапланеризма и високо ниво на подготовка. Те са едни от най-опитните пилоти в България. Техните теоретични знания и практически умения гарантират на всеки пасажер безопасност, приятелско отношение и незабравими мигове преди, по време и след полета!

В полет два парапланера. летят един до друг над Сопот. Виждат се зелениет дерета на Стара планина.
В полет над морето два парапланера летят един до друг. Вожда се плажа и морето. Полета е над морската градина в Бургас.

СПИРАЩИ ДЪХА ЛОКАЦИИ

Полетите с парапланер се извършват от различни дестинации, които предлагат незабравими преживявания през цялата година. Невероятна природа, чист въздух, кристална вода, пясъчни плажове, стръмни скали, кътчета почти недокоснати от човека – язовир Калин, връх Ботев, Сопот, Витоша, Синилка, нос Калиакра, с.Топола. Морската градина в Бургас…

АКАДЕМИЯ

“Научете се да летите с нас. Ние от Fly Academy се гордеем с качеството и дълбочината на нашите тренировъчни програми. Инструкции с висок стандарт на безопасност,  споделяне на личния подход на екипа ни – ние сме хора, които обичат професията си. Стараем се да ви осигурим забавно, безопасно и приятно преживяване. Чувстваме се щастливи, че споделяте радостта ни да летим, защото за нас това е начин на живот.“

Красива млада жена с голяма усмивка.

Даниела Димитрова – Дани
Мениджър на Fly Academy

Излитане с парапланер. Момента в който парапланера е най- главата на парапланериста. Той се е навел с гърдите към земята и натоварва крилото за да излети. От едната страна му помага друг човек като го държи за едната презрамка на сбруята.
0
ГОДИНИ ОПИТ
0+
ПОЛЕТА
0+
ПОДАРЪЧНИ ПАКЕТА
0+
СБЪДНАТИ МЕЧТИ

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Отлично
Въз основа на 227 отзиви
Slaveya Georgieva
Slaveya Georgieva
9. май, 2023.
Уникално преживяване! Препоръчвам 😌
Kristin Cvetkova
Kristin Cvetkova
10. Ноември, 2022.
Взех ваучер за скачане с парашут от 3500м в Ихтиман с видеозапис като подарък за птиятеля ми. Този ваучер има 18 месеца срок. След една година се обаждам да запиша час и ми казват, че този сезон в Ихтиман не могат да се извършват скоковете и че ще ми изпратят дружите варианти на вайбър. Във вайбър ми се дават следните варианти: да пътувам двойно повече километри и време до Монтана, за да получа скок 3500м и има само един свободен ден или да отида в Радомир, но да доплатя 20лв за 3000м или 60лв за 4200м. Обясних им че не съм платила за това и не мисля, че е коректно да трябва да плащам още пари, за да получа това, за което вече съм платила. Отговориха ми да заповядам в Монтана, все едно въобще не са прочели това, което тъкмо им написах. След това ми държаха сметка, че чак сега си записвам час а не последните два сезона, на което дори не можех да повярвам. Толкова непрофесионално и некоректно. Да ми се държи сметка по този начин, въпреки, че грешката е при тях. След това спрях да получавам отговори на вайбър и не ми се вдига телефона вече 5ти път. Надявам се тук поне някой да ми обърне внимание, все пак 400лв за ваучер не са малко и сега се държат по този некоректен начин. Отказват след всичко това да запишат час и настояват да ми върнат парите без да кажат причина. Не искат дори да отговорят на въпроси свързани с връщането на парите и продължават да се заяждат по телефона след като съвсем нормално попитах няколко въпроса. Жената която вдига телефона говори през мен, смее се и не знае как трябва да се държи с клиенти. Въобще не препоръчвам Update: минали са 35/36 работни дни (като срока на официалната бланка е 30) и все още бавят парите и трябва да им се обаждам всеки ден. Поне вече момичето, което вдига телефона е много по-мило.
Mariela Kaleyna
Mariela Kaleyna
16. Октомври, 2022.
Да полетиш с Fly Academy се оказа незабравимо приключение за цялто ни семейство. Благодаря от♥️на целия екип, инструктури, организатори.Успяха да реагират в последния момент за непланиран полет.Професионализъм,качество,отговорност.Благодаря Ви, бъдете здрави!
Silvana Denkova
Silvana Denkova
23. Септември, 2022.
Чудесно изживяване при полет с парапланер над с. Топола. Много професионално отношение от инструкторите. Излитането и кацането бяха много леки. Полетът е с много красива гледка и усещането е като да си птица.
Lachezar Stefanov
Lachezar Stefanov
21. Септември, 2022.
Препоръчвам горещо! Човекът, с когото летях, беше изключително опитен (един от пионерите на този спорт в България изобщо), и ми осигури един наистина прекрасен полет. Емоцията да гледаш Витоша и София от високо е нещо уникално, което всеки, който е влюбен в този град, трябва да изпита поне веднъж в живота си.

БЛОГ

Три причини да подариш емоция, не вещ!

20.12.2023|

Изборът на Перфектния Подарък: Предизвикателство и Вдъхновение Изборът на перфектния подарък може да бъде предизвикателство, особено когато става въпрос [...]

Denali лека сбруя Woody Valley

13.07.2023|

DENALI е ултра лека седалка за парапланеризъм на фирмата Woody Valley. Денели размер M тежи само 286 грама [...]

Заглавие

Go to Top