Мечтите не обичат да чакат! Покажи своята обич и уважение!

Начало » Мечтите не обичат да чакат! Покажи своята обич и уважение!
  • 07 март 2021

Подари радост и усмивки!

Любовта е навсякъде около нас! Няма по-голямо щастие от това да обичаш и да си обичан. Истинска наслада на сетивата..

Любовта не е чувство, което да покажеш само веднъж в годината. 8-ми март обаче е чудесен повод да кажеш “Обичам те” на любимата жена – майка, сестра, близка, съпруга, любима.

Съвременни символи на любовта са сърцата, цветята и гълъбите. Да летиш с парапланер е истинско олицетворение на тези символи..сърцето ти е в небесата от щастие, чувстваш се свободен и окрилен като птица и се наслаждаваш на аромата на природата и спокойствието.

Да подариш полет за двама на жената, която е важна за теб е подарък, който носи незабравимо изживяване и неповторим спомен.
Да полетите заедно сред облаците, да забравите за грижите, да почувствате истинска близост от споделената емоция. Да летите като птици, да видите незабравими природни гледки, да докоснете облаците, да се доближите до слънцето.. да се усетите свободата.

Любовта има много форми, но е вълнуваща когато е споделена. Тя ни слага розови очила, кара ни да мечтаем и да летим в облаците. Онази истинската любов, която вплита в себе си уважение, обич и споделеност.

Тандемният полет с парапланер за двама е идеалният подарък. Той носи цяла палитра прекрасни емоции – от изненадата, вълнението и нетърпеливото очакване до адреналина и незабравимото усещане по време на самия полет. Два парапланера излитат едновременно, като всеки от пасажерите лети с инструктор. По време на полета за двама пасажерите могат да разговарят помежду си чрез радиовръзка, за да споделят всяка емоция.

Подари радост и усмивки! Подари полет за двама в тандем с инструктор с парапланер за 8-ми март сега!