Три причини да подариш емоция, не вещ!

Начало » Три причини да подариш емоция, не вещ!
  • 20 февруари 2020

Понякога се оказва трудно да избереш подарък за повод, особено за близък човек. Често лутайки се тук и там и опитвайки се да открием онова различното нещо, с което да зарадваме някой, нашият избор приключва с поредната покупка, за която вътрешно не сме убедени, че е правилната. Така и ти сигурно си получавал куп вещи, от които в един момент искаш да се отървеш, защото се оказват ненужни.

Предполагам, че всеки един от нас се е подмамвал от фразата „Да си купя нещо за спомен“отивайки на екскурзия и проучвайки нови непознати места. Живеем в материален свят и е нормално подобни мисли да се прокрадват и в твоето съзнание, но всички знаем, че

най-ярките спомени и най-запомнящите се подаръци са тези, които остават в съзнанието и сърцето ни и предизвикват емоции в нас.

Забелязал ли си, че?

  • връщайки се с куп снимки от първите си пътешествия, мислейки си, че си успял да запаметиш изживяното от тях и да го предадеш на приятелите си, оставаш  разочарован, защото сам виждаш, че снимките не могат да пресъздадат отново това, което си изживял, а ти си загубил прекалено много време в това да снимаш, вместо да се наслаждаваш? А именно защото преживяването е най-ярко в момента в който преминава през твоите сетива, в момента, в който си тук и сега и така стигаш до етапа, в който вече почти не снимаш и не губиш време в това да избереш поредния сувенир за спомен, а само изживяваш и попиваш с широко отворени очи и сърце!

Най-щастливите хора са тези, които живеят с много изживени спомени и един куфар багаж.

Именно затова ти предлагаме да подариш емоция, не вещ. Подари полет с парапланер – подари емоция, защото има много причини затова, но ние ще ти изброим поне три:

  • Емоцията веднъж изживяна остава спомен в сърцата ни, веща не!

Да подариш емоция е признак за добро познаване на партньора ти! Това показва, че си навлязъл дълбоко в неговия емоционален свят и ти знаеш какво ще го накара да се зарадва истински. А защо да не това да е тандемен полет с парапланер? Изживяването ще остане завинаги и ще ви направи още по-близки.

  • Емоцията ни обогатява и ни помага да израстваме!

Може би и ти си имаш неосъществени мечти, които ти предстоят да осъществиш. Може би и ти си си казвал: „Винаги съм искал  да летя с парапланер, да яздя кон, да скоча с бънджи и т.н., но малко се страхувам и го отлагаш във времето….“ Не го отлагай!

Преодолявайки поредното предизвикателство, ти израстваш, а няма нищо по-хубаво от споделената емоция – преживей я заедно с твоята половинка, с приятел, с децата си! Тя ще ви отведе на едно друго емоционално ниво!

  • Емоцията преминава през всички наши сетива, веща ни носи само зрителна наслада!

Зрителната наслада е изкуствена. Колкото и красиво да е това, което виждаме, ако не го усещаме и не преминава през сърцето и душата ни, остава кратковременно. Преживяната емоция оставя спомен в нас!

Това са три чудесни причини поради които си струва да избереш да подариш емоция, не вещ!

Избери твоят полет с парапланер, за да преоткриеш нови светове! Решението е само и единствено в твоите ръце, а ние просто ще ти дадем криле!