„3 в 1“ Подарък, полет и спомен с изненада от Нас!

Начало » „3 в 1“ Подарък, полет и спомен с изненада от Нас!
  • 10 юни 2020

Как птиците виждат света?

Какво е да летиш и да изпитваш тази неописуема свобода?

Какво е да имаш крила?

Разбери като полетиш с парапланер в тандем с инструктор. Нашите опитни пилоти ще те отведат право в облаците, а ти ще се насладиш на гледката от птичи поглед. И ще си отговориш на всички тези въпроси. Изпитай тази уникална въздушна тръпка или я подари на приятел!

Независимо дали искаш вълнуващо и необичайно преживяване или търсиш идеалния подарък, няма как да сбъркаш с невероятната гама от въздушни преживявания предлагани от нас Fly Academy.

Така изглежда нашият ваучер за полет с парапланер:

Освен незабравими летателни моменти всеки, който е летял с нас получава сертификат за полета. И това не е всичко! Във всеки издаден сертификат има ПОДАРЪК изненада от Нас! Така даваме възможност за подаряване на нови приключения предлагани в – www.fly-academy.com/shop

Наслади се на фантастичен ден навън по хълмовете или по златистите плажове и след това полети към небето за преживяване, което ще те усмихне! Почувствай вятъра на лицето си и това уникално усещане, което имаш със свободния полет: земята далеч от краката и тялото ти по-близо до птиците. СВОБОДА.

След този полет, когато излезеш от вкъщи и погледнеш към небето, ще можеш да кажеш …. Бях там!

Ела! Полети! Вземи сертификат + специална изненада!