• Полетите се изпълняват от лицензиран инструктор (един пасажер + един инструктор на един парапланер). При “Полет за двама” двама инструктори и двама пасажери летят по едно и също време на 2 отделни парапланера.

 • Валидност: 12 месеца от датата на издаване

 • Място за летене:
  Около София:
  Витоша Комините, с. Витановци и с. Расник до Перник
  Централна България южни склонове на Стара планина: Сопот, Златица, Беклемето-Юг, Беклемето-Север (Арката), Сливен (Синилка), Ямбол с. Панаретово и с. Глуфишево, Бургас – Морската градина
  Северна България: с. Скалско до Габрово, Шумен, Мадара, с. Невша до Варна
  Черноморието: Бургас, плаж Иракли, Албена и с. Топола до Балчик

 • Продължителност на полета: 10-15 минути; 20-25 минути; 45 минути (от май до октомври)

 • Сезони: Целогодишно се изпълняват тандемни полети Панорама по избор с продължителност: 10-15 мин и 20-25 мин полет

  От месец май до октомври се изпълняват тандемни полети Панорама по избор с продължителност над 45 минути.

 • Резервация: Задължителна през сайта

Полет с парапланер „Локация по избор” е чудесен избор за теб или за твой близък. С него можеш да разгледаш в детайл красотата на желаната от теб част на България. Избери едно от забележителните кътчета на България и се понеси над него като птица. Извиси се в небесата с тандемен полет с парапланер. Избягай от сивотата на ежедневието и почувствай свободата на птиците! Ваучер „Локация по избор“ ще те зареди с уникални емоции и незабравими спомени.

БЕСТСЕЛЪР – ТОП ИЗБОР ЗА ТЕБ ИЛИ ЗА ПОДАРЪК

С този ваучер за полет с парапланер „Локация по избор“ не трябва да посочваш локация за изпълнение предварително. Притежателят на ваучера има възможност да избере от над 16 локации за летене в България! Така си спокоен, че няма да сбъркаш. Подаряваш най – добрия подаръчен ваучер, който оставя прекрасен спомен в сърцето. Изживей полета на птиците или подари това приключение на близък. Вещите се губят и остаряват, този подарък остава вечен.