Най-новото крило на UP Trango XC 2

  • 26 март 2012

Най-новото крило на UP – Trango XC 2

 

Новото водещо крило на UP е Trango XC 2. Въпреки, че е създадено за класическия EN D пилот, то минава сертифицирането като EN C крило и така става особено привлекателно за пилотите ориентирани към сериозното представяне в този клас. Също така новото Trango XC 2 е страхотен избор и за всички мислещи за безопасността пилоти (Не сме ли всички ние такива) от клас EN D !

Всичко това прави новото крило на UP очевиден избор за повечето амбициозни крос-кънтри пилоти, а също и за състезателните пилоти изтласкани от EN D класа поради навлизането на нови състезателни крила в този клас. В крайна сметка ако не сте доволни да летите с пренастроено компетишън крило, тогава серийният клас е недостъпна земя за вас, от друга страна спортният клас, състоящ се от EN C и по-нисък клас крила, ще бъде новият сериен клас, а Trango XC 2 – ТОЧНО това, от което ще имате нужда.
Пилоти предпочитащи по-класическите EN C крила могат да се насочат към нашия все още доста конкурентен Summit XC 2 , оставащ силен съперник в класа си.

Основни акцентите при UP Trango XC 2

Сензация в категорията EN C, Trango XC 2 е EN D крило с нужното представяне, от което се нуждаете, за да постигне целите си и с много вдъхновяващи и вдъхващи доверие характеристики.

– Базирано на 2011 X-Alps крило на UP летяно от Тома Коконеа и Ферди ван Шелвен – върхово изпълнение, но много лесно за летене.

– Високо надежден 3-лайнеров дизайн с интелигентно използвани вътрешни подсилвания на крилото за поддържане на идеален профил при всякакви скорости.

– Топкови ръкохватки за ефективен тангаж контрол при ускорен полет.

– Типичните за UP леко изнесени назад краища на крилото за по-добро управление, сривни характеристики и по-малко челно съпротивление.

– BB макари на спийд системата с по-лесно приплъзване, осигуряващи ниско съпротивление и усилие при натискане на системата при продължителни интервали.

– Допълнително издължена стабилизираща система на профила, заедно с Милар за перфектно очертание на челния ръб. Допълнителни C-образни пръчици над C линиите, за по-добро разпределение на товара. В общи линии най-доброто от света на двулайнерите, но без недостатъците.

– Без дълги ребра в краищата на крилото за редуциране на възможността за оплитане и връзване на вървите. В действителност краищата на крилото могат да започнат да приплясват в първия момент, важна характеристика на безопасност! Ако не сте летели с 2-лайнер досега, ние ви обещаваме, че стабилността на крилото (освен в краищата) в турбуленции ще бъде пълно откритие!

– Система за опъна в спирачките (BTS) и мини ребра за по-стегнато и отривисто управление, оптимално напрежение в изходящия ръб при всякакви ъгли на атака.

– Специални UP свръзки на линиите към крилото осигуряващи по-ниско съпротивление.

– Голи върви навсякъде.