Ново Компетишън Крило – Core 3

  • 28 януари 2018

Техническа прецизност и представяне на върха на възможностите!

CORE 3
Core 3 e проектиран на базата на своя предшественик Core 2, който със своите година и половина време за разработка има един от най-дългите цикли в историята на компанията. Тази концепция е допълнително разгърната с Core 3. Той е всичко, което бихте очаквали от едно компетишън/крос-кънтри крило: максимална ефективност, изключителна динамика на полета, директно управление без забавяне и спиращ дъха дизайн. Също както и предшественика си, Core 3 е проектиран като чист двулайнер достъпен в три размера и сертифициран EN / LTF D.
3D – оформяне с твърди композитни елементи и други иновативни промени в детайлите водят до по-нататъшните подобрения в Core 3 в това число по-добър глайд и скорост в сравнение с предходния модел. Всичко това успяхме да съчетаем с чувствително по-добра стабилност на крилото. Изключителните показатели при изкачване и фантастично управление може би все още са еталон в този клас.

Всичко под контрол
Управлението е директно и прецизно. Коланите и ръкохватките на управленията: интерфейсът между пилот и крило.
Core 3 е оборудван е ръкохватки Multi Grip (с възможност за нагласяне според нуждите на пилота) за прецизен контрол и осезаемо и директно усещане при управление и подобрена обратна връзка. Специално проектираните колани на двулайнера допринасят за по-добрите показатели на ускорение и максимална скорост. Двойният захват на А-колана дава изключително добро поведение при тангаж. За оптимален контрол при ускорен полет, на Core 3 са инсталирани нови ръкохватки на B коланите. Резултатът: ново измерение в показателите при глайд.

Най-важните технически акценти
– Концепция за двулайнер с двойни А и B окачвания на коланите.
– Използване на три различни твърди материала в горната, долната повърхности и челния ръб.
– Извита (дъговидна) конструкция на B окачването.
– 3D оформяне на горната повърхност.
– Мини ребра за оптимизиране на профила на изходящия ръб.
– Дизайн позволяващ лесна подмяна на твърдите елементи.
– Върви от Edelrid 8000U за максимална стабилност.
– 3-степенна спийд-система за максимално представяне при всякакви скорости.
– Изключително здрав Delta Maillon Rapide разработен с Peugeot за двулайнерни конструкции.
– Ръкохватки на B коланите за оптимален контрол при ускорен полет.

Целеви пилотски групи и препоръки за летателния опит
Core 3 e за пилоти търсещи сериозните показатели и с поне по 75 до 100 летателни часа на година, които искат да постигнат високи резултати в крос-кънтри летенето. Core 3 е за On-Line Contest (OLC) пилоти и участници в световната купа, които вече са натрупали опит при летене с двулайнер и са наясно със спецификите в този клас. За пилотите, желаещи да летят с Core 3, но с недостатъчен опит при летене на двулайнер ние препоръчваме инструктаж.

Bulletin > Виж

Safety indication > Виж