Томбола с награди от Fly Academy по случай откриването на новата локация за скок с парашут - Сапарева баня, в близост до Рилските езера. Голямата награда е безплатен скок с парашут от Сапарева баня.

НОВО: Скок с парашут до Рилските езера

  • 01 май 2023

Скок с парашут – един от най-екстремните спортове, който доставя максимално изживяване на адреналин и незабравими спомени. Този вид спорт се е развил като хоби за много ентусиасти, които искат да изживеят неповторими моменти и да се почувстват като птици.

Това е причината да се появят все повече места за скок с парашут по света, като България не е изключение. Скок над Сапарева баня и Рилските езера е едно от новите места за скок с парашут в България, където можете да почувствате максимално адреналина и да се насладите на невероятна гледка.

Сапарева баня е една от популярните туристически дестинации в България. Това е курортен град, намиращ се в западната част на България, в близост до град Кюстендил. Това място е известно със своите минерални извори и красивите гледки. Скок с парашут над Сапарева баня е невероятен начин да се насладите на тези красоти от високо. Скок над Рилските езера е невероятно изживяване, което може да бъде включено във вашия списък със желания. Рилските езера са една от най-красивите природни забележителности в България, дори и на Балканите. Има много начини да се насладите на красотата на Рилските езера, но скок с парашут над тях е едно от най-вълнуващите. За да се насладите на това изживяване е небходимо просто да закупите ваучер за скок с парашут от Fly Academy и да резервирате своя скок на локация “Сапарева баня”. Също така, ако желаете да зарадвате друг ваш приятел или роднина, може да закупите подаръчен ваучер за скок с парашут – с него емоцията е гарантирана!

Снимката от ръката на инструктора (хендикам) по време на тандемен скок с парашут
Двама души легнали на тревата с боси крака, за да си почиват сред природата и да се наслаждават на връзката със естествената топлина и енергия на природата, която ни дава баланс в живота

Освен това, ако все още не сте опитали скок с парашут, сега е перфектният момент да го направите. Откриването на новата локация предоставя идеалната възможност да опитате нещо ново и да изживеете незабравимо преживяване. Съчетанието от силни емоции и усещането да се намирате в един съвсем различен свят е едно от най-изкушаващите преживявания. Сапарева баня не е само за любителите на скоковете с парашут. Мястото предлага много други забавления и изживявания. Един от най-атрактивните начини да прекарате деня си в близост до София е да посетите топлите минерални басейни на Сапарева баня. Тези басейни са изключително добри за отпускане на тялото и ума и са изцяло естествени – това е идеалното място за релаксиращ ден сред природата. Тъй като Сапарева баня е на около час и половина от София, то мястото предлага идеалната възможност да избягате от градския шум и стрес. Това е място, където можете да се насладите на спокойствието и тишината на природата и да забравите за ежедневните грижи и проблеми.

Но ако все още сте решени да изживеете невероятния преживявания със скок с парашут, тогава Сапарева баня е точното място за това. Но не само Рилските езера правят тази нова локация за скок с парашут толкова специална. Намираща се в близост до София, Сапарева баня е перфектното място за тези, които търсят адреналин в непосредствена близост до града. Съчетанието от зашеметяващи гледки и екстремни преживявания прави тази локация идеална за всички любители на парашутния спорт. За да отбележат откриването на новата локация, се организира томбола с награди. Всички, които закупят ваучер за скок с парашут от Сапарева баня до 07.05.2023 г., ще участват в томболата. Голямата награда е точно това, което всички ентусиасти на скока с парашут са мечтали – безплатен скок от новата локация.

Така че, ако все още не сте опитали това изключително преживяване, вече имате много добра причина да го направите. В сравнение с други екстремни спортове, скока с парашут е достъпен за почти всеки и не изисква предварителен опит или тренировки. Просто изберете своя ваучер за скок с парашут от нашия магазин и се запишете за едно незабравимо преживяване. За тези, които все още се колебаят дали да опитат това изживяване – това е едно от най-вълнуващите неща, които можете да направите. Така че не го пропускайте – запазете вашия ваучер днес и се подгответе да изпитате усещането на свободата, която може да ви донесе само един скок с парашут. И последно, но не на последно място, не забравяйте да ни последвате във фейсбук за повече информация за томболата и за бъдещи оферти и промоции. Също така, можете да ни следвате в Instagram, за да видите красиви снимки и видеа от местата, където организираме нашите екстремни изживявания.

В крайна сметка, всеки, който търси приключение и адреналин, трябва да опита скок с парашут над Сапарева баня и Рилските езера. Това е едно от най-вълнуващите изживявания, които можете да си подарите или да вземете подаръчен ваучер и да зарадвате някой друг. Така че не чакайте повече, резервирайте си своя ваучер днес и се подгответе за едно незабравимо приключение, което никога няма да забравите!

Снимка на тандемен скок с парашут, направена от друг парашутист (камерамен). Снимката е направена веднага след излизането от самолета.