Даниела Димитрова – Дани
Мениджър на Fly Academy
Инструктор и Тандемен пилот
Лети от 2003 година. Изключителен инструктор и тандемен пилот. Има над 3000 тандемни полета на различни места, като най-екзотичните са в Европа и Азия. Като състезател участва на световни купи в дисциплината Крос Кънтри.

Милен Дончев
Инструктор и Тандемен пилот

Има над 6000 тандемни полета. Лети от 2000 година с много полети над 100 км. С отлични умения в акроботичното летене и огромен опит с тандемни полети в Непал, Малайзия, Китай и България. Винаги готов за нови предизвикателства. Пилот живеещ за летенето и адреналина.

Петър Минчев (Гущера)
Инструктор и Тандемен пилот

Има над 5000 тандемни полета с парапланер. Лети от 1990 година. Обиача екстремните спортове и е още парашутист, пилот на утралек самолет, кайтист и моторист. Участник и организатор е на многобройни мероприятия свързани с летенето в България. Живее в София и най-често с него може да разгледате Витоша планина от високо.

Статия: https://www.capital.bg/vestnikut/kapital_light/vuv_fokus/2008/08/21/541179_letiashtiiat_gushter/

Георги Иванов (Габи)
Инструктор и Тандемен пилот

Лети от 1991 година и е активен състезател и към днешна дата. Габи е изключително интересна личност, творец по душа. От 10 години живее в гр. Сопот и лети всекидневно в района. Работил е към големи клубове в Оман и Непал. Има много бройни полети над 100 километра.

Светослав Монов
Инструктор и Тандемен пилот

Пилот с голям летателен опит, той е един от малкото летящи на парапланер и делтапланер, както безмоторен така и моторен. Живее в централна България и най-често ще го видите да лети над Скалско, Бузлуджа и Шипка.