Два парапланера в небето над Сопот

5 причини да подариш полет с парапланер за двама

  • 01 септември 2020

Създайте спомените заедно с любимите хора и полетете с парапланер в полет за Двама

Едва ли има по-красива метафора от това да подариш криле на любимия си човек, за да полетите заедно. Емоциите от споделеното преживяване ще ви направят по-сплотени и близки, добавяйки още един незабравим спомен към вашата история.

Да подариш преживяване на своя любим или любима означава, че влагаш душата си във връзката помежду ви. Защото смисълът на това да бъдете двойка е да откривате света заедно, да побеждавате страховете си рамо до рамо. Дори понякога да бъдете щури и безразсъдни, да рискувате никога да не спирате да се забавлявате и да се наслаждавате на живота.

Тандемният полет с парапланер за двама е идеалният подарък за влюбени. Той носи цяла палитра прекрасни емоции – от изненадата, вълнението и нетърпеливото очакване до адреналина и незабравимото усещане по време на самия полет. Два парапланера излитат едновременно, като всеки от пасажерите лети с инструктор. По време на полета за двама пасажерите могат да разговарят помежду си чрез радиовръзка, за да споделят всяка емоция.

Ако скоро ти предстои да присъстваш на сватба, ваучерът за тандемен полет за двама с парапланер може да се окаже перфектният сватбен подарък, към който нито едни младоженци няма да останат равнодушни. Да получат ваучер за това преживяване със сигурност ще бъде един от най-вълнуващите им сватбени подаръци. Нещо, което винаги ще предизвиква вълнение у тях, дълго след като еуфорията от сватбата е отминала.

Самите младоженци пък биха направили страхотна изненада на своите кумове, ако им подарят полети с парапланер. Това не само решава проблема какво да подарят – предметни подаръци, което е банално, или паричен подарък, което е безлично. Освен това да подариш преживяване винаги показва специално отношение към получателите, каквото булката и младоженецът със сигурност биха искали да засвидетелстват пред кумовете си.

Два парапланера над морето. Локация на изпълнение Бургас Морската градина.

Тандемният „Полет за двама“ с парапланер е страхотна идея за изненада и по случай годишнина от сватбата. Едва ли има човек, който не би се развълнувал при идеята да полети. Особено, когато има възможността да сподели тази емоция със своята половинка.

Няколко парапланера във въздуха и два готови за излитане. Локация Сливен

Казват, че най-сигурният начин да запазим тръпката помежду си, е когато ни се случват нови приключения, които да създаваме заедно. Защото пълноценно прекараното време е това, което ни кара да се чувстваме както в началото на връзката – развълнувани, нетърпеливи, изпълнени с ентусиазъм и живот. Изглежда, че това е ключът към щастлива и дълготрайна връзка – да се наслаждаваме заедно на нови занимания, да се предизвикваме и изненадваме, да не позволяваме на вълнението да изчезне и да отстъпи място на рутината и предвидимостта.

Предложение за брак след полет с парапланер. Мъж предлага на жена

А ако притежаваш достатъчно дързост, тандемният полет с парапланер би могъл да се превърне в идеален повод да зададеш на своята любима най-важния въпрос – ще се омъжи ли за теб. Предложението за брак, направено по този начин, сякаш казва „Ти ми се довери и полетя с мен, нека да летим от тук нататък заедно в живота.“ Нестандартно и вълнуващо, такова предложение не само ще получи заветното „да“, но и ще предизвиква сълзи на щастие всеки път, когато твоето момиче се сети за този важен и съкровен момент.

Два парапланера в небето над Сопот

В желанието си да направиш рождения ден на своя любим човек вълнуващ и запомнящ се, можеш да организираш романтично и спиращо дъха приключение. Един вариант за такова е именно полета с парапланер за двама. Това преживяване си струва да бъде изпитано от всеки, но е още по-хубаво, когато е споделено с този, когото обичаш.

И независимо какъв е поводът – сватба, годишнина, рожден ден или просто си решил да празнуваш живота, тандемен полет с парапланер винаги ще бъде добра идея. Защото освен романтика и адреналин, освен красиви гледки и  ярки, неизбледняващи спомени, полетът винаги ти дава една различна перспектива. Една нова гледна точка –  за това, че всичко е възможно, стига да го поискаш, че щом си преодолял земното притегляне и страха си, значи можеш да преодолееш всичко. И след като веднъж усетиш какво е да летиш, никога вече няма да бъдеш същият.

Видеоклип от полет за двама – на живо във Фейсбук