Лого на Флай Академи и работно време в периода на карантината.

Начин на работа по времена извънредно положение !

  • 16 март 2020

Здравейте, фенове на парапланеризма!

Летенето е неразделна част от живота ни!
Но, по време на извънредно положение в страната, трябва да бъдем отговорни както към себе си, така и към околните и да даваме пример със съпричастност към ситуацията.

Затова прекратяваме временно изпълнението на тандемни полети до 29.03.2020г. (или до отмяната на извънредното положение).

През това време нашият онлайн магазин ще продължи да работи.

Също така ще изпълняваме доставките по вече установения ред, стига офисите на куриерските фирми да продължават да работят.

Въпреки това, апелираме да си останете вкъщи, а за доставка да избирате метода „Електронен Сертификат“, който ще получите в рамките на работния ден на електронната си поща.

Като допълнителна мярка за превенция и за ваше облекчение – всички наши ваучери са с 10% ОТСТЪПКА с промокод „staysafe“, както и с удължена валидност – 19 месеца!

Даваме ви свободата да поръчате ваучер сега, а да платите, когато имате възможност, с което изместваме фокуса в бъдещето, когато всички отново ще бъдем навън и ще се радваме на живота както ние си знаем! 😎

Живота не спира – не спирай и ти!

Зарадвай любимите за теб хора с нещо „ЩУРО”, което да изживеят.

Полетът с парапланер ще ги накара да се усетят истински живи и да разберат, че животът е най – големия дар, който притежават и трябва да му се радва на МАКС!

Избери им летящо приключение с парапланер, скок с парашут или полет с мотоделтапланер от нашия магазин!

И не на последно място – бъдете позитивни, грижете се за себе си и околните, скоро ще се срещнем в планината ще полетим заедно над красивата българска природа!

С уважение от Екипът на Флай Академи!