Акро полет с парапланер

Начало » Акро полет с парапланер
  • 05 септември 2011

Акро полетът с парапланер представлява изпълнение на фигури от въздушната акробатика.
Препоръчваме този полет с парапланер на по-екстремните натури с вкус към високите дози адреналин!

Ваучерът за Акро полет с парапланер е с валидност 12 (дванадесет) месеца.

Цена: 140 лв. допълнително видео и снимки при желание + 30 лв.

Поръчка

 

Описание на продукта:

Акро полетът с парапланер представлява изпълнение на фигури от въздушната акробатика. Продължителността  на полета е 10-15 минути. Излита се от мястото, определено за старт. Набира се височина чрез термики и се изпълняват определени фигури с парапланера – уингоувъри, спирала и други. Този полет е придружен с много емоции и повече адреналин. При изпълнението на фигурите претоварването достига до 3-4G и се губи височина със скорост над 15 м/с.

При поръчка на подаръчен пакет получавате: 

  • 1. Подарък от нас
  • 2. Луксозен ваучер.
  • 3. Допълнително описание към всеки подаръчния пакет с информация за местата където летим, облеклото за полета и др.
  • 4. Красив плик или луксозна подаръчна кутия. Красив плик на който може да изпишем пожелание от Вас към притежателя на подаръчния пакет. Пожеланието се изписва при попълване на поръчката в полето Бележки към поръчка.
  • 5. Подаръчна торбичка.Получавате подаръчния пакет в подаръчна торбичка подходяща за всеки повод, която ще демонстрира елегантност, изисканост и специалното Ви отношение към съответния човек.  Така вашия подарък е напълно завършен и готов за поднасяне.
  • 6. Притежателят на ваучера сам избира кога да го използва. Необходима е предварителна резервация на полета 3 дни преди избраната дата, за да се уточни място и час на изпълнение.

Ако желаете да добавите видео и снимки към полета, може да избере от падащото меню на допълнителни услуги „Видео и фото заснемане“. Видеото и снимките се правят от пилота по време на полета. Всички пилоти използват най-модерните камери за спорт GoPro. Притежателя на подаръчният пакет получават 20-50 броя снимки и 1-3 минути видео клип HD, Full HD или Ultra HD качество.