Тази страница е информационна и предоставя актуална метеорологична информация и картина в реално време на локациите за полет с парапланер.

Моля посетете нашия магазин, за да разгледате актуалните ни предложения и цени. Повече информация за локациите може да откриете в нашия блог или в галерията ни.

Прогноза за вятъра – Сопот

(собственост: windy.com)

Уеб камера към старта за парапланеризъм – Сопот

(собственост: Fly Academy)

Уеб камерата е разположена югозападно от Лифт Сопот и от старта по парапланеризъм на Сопот. От нея могат да се наблюдават излитащите парапланеристи, както и летящите в тази област.

Уеб камера от междинна лифотва станция – Сопот

Sopot › East: Plovdiv

(собственост: lift-sopot.com)

Лифт Сопот ви осигурява бърз и лесен достъп до Национален Парк Централен Балкан и ви дава възможност за практикуване на любимият ви спорт, като тандемен полет с парапланер над склоновете на Стара Планина и Розовата долина.. (източник: weather-webcam.eu)

Уеб камера от хижа Дерменка

Karnare: Hizha Dermenka - Balkan Mountains

(собственост: lift-sopot.com)

Хижа Дерменка, се намира на 1.450 м н.в. в централната част на Стара планина, е уютно място за отдих. 

Помогнете на проекта да се развие

Независимо дали имате идея за нова локация, която да добавим, функционалност, която да интегрираме или просто знаете за камера, метео станция или друг ресурс, които биха имали принос към парапланеризма, моля да ни ги споделите във формата отдолу, а ние ще се постараем да ги добавим възможно най-скоро. Благодарим ви!