Парапланер с представяне на нова услуга сертификат след полет с парапланер.

🎁Подарък, полет с парапланер и сертификат за спомен от Нас!

  • 10 юни 2020

Как птиците виждат света?

Какво е да летиш и да изпитваш тази неописуема свобода?

Какво е да имаш крила?

Разбери като полетиш с парапланер в тандем с инструктор.

  • Нашите опитни пилоти ще те отведат право в облаците, а ти ще се насладиш на гледката от птичи поглед. И ще си отговориш на всички тези въпроси. Изпитай тази уникална въздушна тръпка или я подари на приятел!
  • Независимо дали искаш вълнуващо и необичайно преживяване свързано с летенето с парапланер в тандем с инструктор или търсиш идеалния подарък ваучер за полет с парапланер за близки, няма как да сбъркаш с уникалната гама от въздушни преживявания предлагани от нас Fly Academy.

Така изглежда ваучер за полет с парапланер на Fly Academy:

Ваучер за полет с парапланер на Флай Академи - лице. Изписани са вида на полета, имената на ползвател и пожелание. Специални реквизити - номер на ваучер и дата на валидност.
Ваучер Флай Академи - гръб

Освен уникалните въздушни моменти всеки, който е летял на парапланер с нас получава сертификат за спомен от полета.

Сертификат за изпълнен полет с парапланер от Флай Академи с изписана локация на изпълнение, имена на летящия, дата и година + инструктор.

Наслади се на един вълнуващ ден навън по хълмовете или по златистите плажове и след това полети с парапланер в небето за преживяване, което ще ти вдигне адреналина и ще те накара да се чувстваш жив!

Почувствай вятъра в лицето си и това уникално усещане, което имаш със свободния полет, земята далеч под краката ти, а тялото по-близо до птиците. Усещането за СВОБОДА е незаменимо.

След полет с парапланер, придобиваш нови знания и усещания и когато излезеш от вкъщи и погледнеш към небето, ще се сещаш за летенето!

Ела и полети с парапланер с нас от Fly Academy!

  • Ние имаме над 20 годишен опит в полетите в тандем с инструктор и нашите пилоти са най – опитните в България. Както и единствената жена инструктор и тандемен пилот с огромен опит и професионализъм е в нашия екип.

Полети с парапланер и опознай България! Летим от София, Сопот, Сливен, Бургас, Албена, Топола, Иракли. Специалните ни предложения са от Рила, връх Ботев и полет с парапланер до Нос Калиакра

Вземи сертификат за спомен!

  • След полета освен придобиване на нов мироглед към човешките възможности, от нас ще получиш много красив електронен сертификат за извършен полет с парапланер, където са отбелязани, дата на изпълнение, локация, вид полет, инструктор. 
Полет с парапланер над морето -локация Топола. Пилот и пасажер са във въздуха, пасажера казва здравей с ръката си.